neljapäev, 4. juuni 2009

Pildid Flickrisse

Tegin kasutajakonto flickri keskkonda ning sain ka kirja, mille kaudu aktiviseerisin oma konto. üllatus oli küll see, et nüüd uuesti sisse logides, käseb teha uue konto uute andmetega. sellega läks natuke aega, sest ma arvasin, et pole vaja seda teha, sest mul ju olemas. lõpuks ikka tegin uue konto ning kõik hakkas ilusti sujuma.

valisin oma piltide hulgast ka paar Hiiumaa vaatamisväärsust välja ning laadisin nad üles. tore oli see, et saab korraga mitu pilti laadida ning pärast ka kirjeldused juurde panna. see oli väga mugav ja meeldis mulle.

lhtne oli ka litsents lisada ning oligi kõik. eks siis paista kuna mu pildid nähtavaks saavad.

1. Kõpu tuletorn
2. Soera Talumuuseum

1 kommentaar:

  1. Ma alustan kommenteerimist selle koha pealt. Esimeste nädalate kommentaarid jäid eelmisesse ajaveebi ning eelmises ülesandes olid mõlemad fotod korrektselt viidatud.

    Tahaks juhtida Sinu tähelepanu veel paarile Flickr lisavõimalusele, mis aitavad Hiiumaad sihtkohana paremini tutvustada.

    Esiteks on iga foto külge võimalik lisada seda kirjeldavad märksõnad (link "Add a tag" foto kõrval paremal). Kõiki sama märksõnaga fotosid kuvatakse koos ühel aadressil. Näiteks Hiiumaa fotod on populaarsuse järgi sellel aadressil: http://www.flickr.com/photos/tags/hiiumaa/interesting/.

    Teiseks Flickr lisavõimaluseks on foto asukoha lisamine kaardile. Selleks on natuke allpool paremal link "Add to your map". Hiiumaa kaardiga ühendatud pilte näidatakse aadressil http://www.flickr.com/places/Estonia/Hiiumaa/.

    Kolmandaks võimaluseks oma pilte nähtavaks muuta on nende lisamine mõnda gruppi. Ka Hiiumaa jaoks on Flickr keskkonnas oma grupp: http://www.flickr.com/groups/733750@N23/.

    VastaKustuta